Våra produkter

Vi har ett brett utbud av portar, bommar, dockningsstationer och lyftsystem av hög kvalitet utvecklade för nordiska förhållanden. Oavsett om du vet vilken port du behöver eller inte så kan vi hjälpa dig hela vägen från idé till installation.

Automatisk skjutdörrar

Automatiska skjutdörrar

Ett populärt val bland butiker och för entréer av olika slag. Med ett stort antal modeller och färger finns det stora möjligheter att välja en som passar just dig.

Automatiska slagdörrar

Automatiska slagdörrar

En väldigt mångsidig dörrtyp som passar lika bra för industrier och butiker som för kontorskomplex.

Vikport

Rambyggd vikport

En robust port med rambyggt portblad, dimensionerad för tuffa tag. Kan tillverkas i mycket varierande storlekar med millimeterpassning.

Lyftbord

Lyftbord

Ett mycket bra hjälpmedel för alla miljöer där det till exempel finns en lastkaj eller utförs montage.

Vikport

Sandwichbyggd vikport

En mycket tålig port som klarar både mindre påkörningar och nordiskt klimat. Har ett ytskikt som består av en plastbelagd, varm förzinkad plåt vilket förhindrar korrosion. Med gummitätningar och klämskydd är luftinsläppet och klämrisken minimal.

Takskjutport

Takskjutportar

Ett bra val för alla tillfällen där det är trångt längs golv och sidoutrymmen. Balanseras med fjäder vilket gör den enkel att öppna och stänga. Kan även förses med eldrift för automatisk öppning och stängning.

Skjutportar

Skjutportar

En perfekt lösning för lagerlokaler, hangarer och på andra ställen där stora öppningar behövs. Även ett bra val för mindre utrymmen där en snabb öppning efterfrågas.

Jalusier

Jalusier

En enkel, billig och effektiv lösning när du vill minska risken för inbrott eller krossade rutor på till exempel en butik eller fastighet.

Bomsystem

Bomsystem

Med en bom minskar risken att din port blir påkörd och behöver repareras. Kan även användas i en sluss för att stoppa oönskad trafik.

Dockningsstation

Dockningsstation

Tätslutande dockningsstation för att underlätta in- och utlastning med lastbil. Stänger effektivt ute kyla vilket betyder sänkta uppvärmningskostnader.