Nyinstallation

Att installera en helt ny port innebär alla möjligheter att verkligen skräddarsy en lösning som är perfekt för er. Ni får också tillgång till det senaste på marknaden när det gäller beständiga och hållbara material och tekniska funktioner.

Vi erbjuder både skräddarsydda och färdiga lösningar från ledande tillverkare. Då vi tycker det är viktigt att din port kan underhållas av alla reparatörer använder vi bara öppna system. På så vis blir det både enklare och billigare för dig att sköta om din port.

Med rätt service håller din port längre

Vi rekommenderar att ni tecknar ett serviceavtal när ni beställer en ny port. Serviceintervallet bestäms av tillverkaren och varierar därför något, men en sak är säker. En port som servas regelbundet håller mycket längre och fungerar bättre.

Motum Port är en del av Motum-koncernen, Sveriges största oberoende hiss- och portleverantör. Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor. Vi arbetar uteslutande med öppna system för att ge våra kunder så stor valfrihet som möjligt.

Web by Redkite